"Elke dag was bijzonder, maar de Omo-vallei, de Bale-bergen en vooral de Danakill depressie hadden we niet willen missen."

Dhr. Braam en Mevr. van Hapert

Every day was special

Ethiopië

Dhr. Braam en Mevr. van Hapert hebben een 31-daagse rondreis gemaakt door het noorden en zuiden van Ethiopië. Zij zijn onder andere geweest in Addis Abeba, Arba Minch, Jinha, Turmi, Konso, Awassa, de Bale Mountains, Bahar Dar, Gondar, de Simien Mountains,  Axum, Mekele, Danakil en sloten hun reis af in Lalibela.

Marlou,

Graag willen we je laten weten dat onze 31-daagse Ethiopië-reis fantastisch is verlopen.

Terugkijkend zijn we erg tevreden over de opbouw en het tempo van het reisprogramma. Eerst het zuiden en daarna het noorden met het prachtige Lalibela als slotakkoord. Ook het tempo was goed doordacht. Regelmatig twee nachten op dezelfde plek en een keer zelfs driemaal. De organisatie ter plekke was dik in orde. Met twee keer twee weken een goede en veilig rijdende chauffeur. Overal lokale gidsen en hotels op de mooiste plekken.

Elke dag was bijzonder, maar de Omo-vallei, de Bale-bergen (met wolven!) en vooral de Danakill depressie (onaards mooi) hadden we niet willen missen, ook al waren de logeeromstandigheden bij de laatste bestemming wel erg basic.

Hartelijk dank voor jullie inzet én die van jullie Ethiopische partner voor een pracht reis.

Vriendelijke groet,

Jeanine van Hapert
Vincent Braam