Rondreis Maleisië

"'Het was een bijzondere belevenis en ervaring om dit alles mee te maken!'"

- Dhr. Kattestaart -

Aan het Team Untamed Travelling,
Beste Tryntsje,
Afgelopen dinsdag zijn we thuisgekomen en kijken terug op een fantastische reis naar Maleisië. We hebben genoten van de prachtige oerwouden, het heerlijke eten, de cultuur en de authentieke steden. De accommodaties waren voortreffelijk. De hotels en resorts waren ruim, schoon, vaak leuk ingericht, met airco en goed gefaciliteerd. Het personeel was bijzonder vriendelijk en hulpvaardig.Het was fijn om op de bestemmingen van onze reis minimaal één dag te verblijven. Zo konden we  volop genieten van de vele attracties, activiteiten en bezienswaardigheden. Hierbij denk ik aan Kuala Lumpur, de bezoeken aan het Semenggoh Orang Utan Rehabilitation Centre, het Sepilok orang-oetan opvangcentrum, Malakka, Cameron Highlands en Georgetown. In één woord: fantastisch.

 

Het was een bijzondere belevenis en ervaring om dit alles mee te maken. Zo ook de wandelingen in de natuurparken van het Bako National ParkTaman Negara en de boottochten op de Kinanbatangan rivier. Je staat tussen bomen van tientallen tot wel honderd jaar oud in een van de oudste jungles ter wereld. We hebben veel diersoorten kunnen spotten. Dat maakte de reis nóg completer.
Op onze reis werden we veelal begeleid door lokale gidsen en chauffeurs. Zij wisten de weg en hebben ons veel laten zien. Onderweg werd er veel verteld over de omgeving, cultuur en bezienswaardigheden. Ze waren heel aardig en hulpvaardig. De omgang met deze mensen was bijzonder plezierig en voelde volkomen vertrouwd.De dagen waren zonnig, heet en vochtig. De temperatuur was aangenaam, soms 25 graden en soms wat hoger. Op één dag was het druilerig weer (tijdens onze autorit naar Malakka). En verder zijn onze paraplu’s en poncho’s in de koffer gebleven.

Zo kwam er een eind aan onze prachtige reis vol hoogtepunten. Het was een reis op maat en van hoge kwaliteit, zonder zorgen en die naar wens is verlopen. Hiervoor wil ik jullie, mede namens mijn vrouw, heel erg bedankten en complimenteren!

Deze rondreis naar Maleisië heeft zeker bijgedragen aan onze ‘memories for a lifetime’.

[Foto’s van dhr. Kattestaart, red.]

Dhr. Kattestaart reisde met zijn vrouw naar Maleisië voor een rondreis naar o.a. Kuala Lumpur, Bako National Park, Semenggoh, Kuching, Sepilok, Malakka, Taman Negara en Cameron Highlands. Een 22-daagse reis vol natuur, wildlife en mooie herinneringen.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top