Rondreis Zuid-Afrika en Botswana

"Een heerlijke onbezorgde vakantie, en een hele ervaring rijker!"

- Dhr. Uithol en Mevr. Domburg -

Beste Griet Daneels,
Bij thuiskomst van onze fantastische vakantie in Zuid Afrika en Botswana vonden wij jullie “welkom thuis” kaartje met een verzoek om een recensie te geven. Hierbij alvast een kort verslag:
In oktober 2016 hebben wij een individuele rondreis Zuid-Afrika en Botswana gemaakt van Untamed Travelling (in het verleden hadden wij met hen ook al goede ervaringen met een groepsreis Zuid- Afrika). Vanaf de ontvangst bij aankomst op Johannesburg Airport liep de gehele organisatie al soepel en op tijd. Een vlotte transfer naar het hotel, en de volgende ochtend, stipt op tijd, werd de huurauto daar bezorgd.
De routeaanduidingen naar de locaties klopten uitstekend (maar wat hulp van navigatie apparatuur was ook wel handig). De gekozen accommodaties op voorstel van Untamed en aangevuld met persoonlijke wensen waren uitstekend, zowel wat betreft verblijf als verzorging, en zeker qua beleving.
Kortom, een heerlijke onbezorgde vakantie, en een hele ervaring rijker.

Dhr. Uithol en Mevr. Domburg maakten een onvergetelijke reis door Zuid-Afrika en Botswana. Hun reis begon en eindigde in Johannesburg. Zij reisden naar Limpopo, Mashatu Game Reserve (Botswana), het Kruger National Park, Panoramaroute, Swaziland, Isimangaliso Wetland Park, Durban en Drakensbergen.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top