Een fantastische vakantie in Sri Lanka

"Helemaal verliefd geworden op het land en de inwoners"

- Familie Blees -

Goedenavond Tryntsje,

Wij zijn weer terug van een fantastische vakantie in Sri Lanka. De hele vakantie is van a tot z goed geregeld. Bij deze veel dank! Wat een prachtig land, natuur, mensen, cultuur… Helemaal verliefd geworden op het land en de inwoners. Met de kinderen ging het ook allemaal heel goed.

Onze extra dank gaat uit naar onze gids Shanaka Bopearatchy. Een ontzettende aardige gids, wist ons heel veel te vertellen, dacht met ons mee. Hij heeft een groot aandeel gehad in onze vakantievreugde. Ook de chauffeur en bijrijder waren bijzonder aardig. Een uitstekende rijder in het drukke verkeer. Alles was goed geregeld. Wij zijn alleen een nacht eerder vertrokken uit de eco logdge in Gal Oya. Het was er heel heet en veel ongedierte in de lodges. Lokatie was supermooi, eten was heel goed, medewerkers ook supervriendelijk en behulpzaam maar voor ons met de twee kleine kinderen iets minder geschikt. Ook daar heeft onze gids kunnen regelen dat we een nacht eerder in de Teafactory konden. Ook het vliegen met Emirates was perfect.

Mochten wij volgend jaar weer een verre reis willen maken, dan zullen wij dit zeker via jullie reisburo doen.

Ayubowan!

Groeten Ingrid Blees

Ingrid Blees reisde met haar ouders, haar man en vier kinderen drie weken door Sri Lanka. De route? Galle – Tissamaharama – Gal Oya – Nuwara Eliya – Kandy – Habarana – Trincomalee – Negombo, vanaf luchthaven Colombo na een stopover in Dubai. Een zeer gevarieerde reis langs bijna alle bezienswaardigheden!

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top