"Bedankt voor een reis om nooit te vergeten voor éénieder van ons gezin!"

Familie Verstraete

Selfdrive Namibië

Familie Verstraete vloog naar Namibië en startte hun selfdrive in Windhoek. In 18 dagen reden zij door de Kalahari woestijn, Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland, Kaokoland, Etosha en Okonjima.

Beste mevrouw Piersma,
Beste mevrouw Janssen,
Ik wil jullie namens mijn gezin hartelijk danken voor de mooie reis die jullie ineen gestoken hebben. Alles is prima verlopen. Het kleine euvel in Okaukuejo is door Untamed dan ook vlot opgelost. We hebben eigenlijk geen directe opmerkingen over verbeteringen die zouden nodig geweest zijn tijdens onze reis. Alleen dat we soms een nacht langer hadden willen blijven.
De veranderingen die jullie hebben aangebracht zijn ons goed bevallen zoals:
-Ozondjou tentenkamp was super! De beleving is inderdaad enorm. Ook Horst heeft ons goed ontvangen. We hadden geluk dat we er met ons gezin alleen waren. We hebben twee groepen woestijnolifanten gezien samen, in totaal zeventien stuks!
-de upgrade van Onguma the fort was ook fantastisch! Zo’n prachtige locatie. (Mooi alternatief voor Mowani, die waarschijnlijk ook wel de moeite is.)
-in Okaukuejo hebben we de premier waterwhole chalet nr 34 gekregen. De meest perfecte locatie om de waterhole vanuit ons bed/terras te zien. Ongelooflijk mooi om de dieren dag en nacht te kunnen volgen.
-Okonjima was ook heel goed en zeer vriendelijk. Daar zouden we een volgende keer liever een nacht langer blijven. Echt ook een aanrader !
De rondrit die we gemaakt hebben was ook perfect qua timing en afstand. We hadden ook een perfecte auto nl. de Toyota Fortuner, waar zelfs onze vier harde valiezen perfect in konden.
We hebben geluk gehad met het weer in Swakopmund nl. drie dagen zon, wat blijkbaar niet evident is in de winter. Het Strandhotel is ook heel goed bevallen. Een aanrader in Swakopmund!
Namibië is voor ons een pracht ervaring geweest met zoveel verschillende impressies van uitnemende landschappen, massa’s dieren en ongelooflijk mooie sundowners! Als de toekomst het toelaat willen we zeker nog eens terug en willen we de Caprivi erbij doen! Ik laat het jullie tijdig weten! Ik wil jullie ook bedanken voor de fles die we mochten ontvangen ter rechtzetting van het te laat toekomen van jullie gids.
Bedankt voor een reis om nooit te vergeten voor éénieder van ons gezin!
Met vriendelijke groeten,
Ann Roels
Familie Verstraete Nikolaas