"Bedankt voor het organiseren van deze mooie reis. We kijken uit naar de volgende!"

Familie D

Abu Dhabi
Klantervaring Elvire,Abu Dhabi,sunset

In oktober en november 2022 bezocht Familie D de Verenigde Arabische Emiraten en verbleef in drie accommodaties in Abu Dhabi en Dubai.

Beste,

Wij zijn net terug van de Verenigde Arabische Emiraten en hebben er écht van genoten. Nog eventjes de zon voelen op je huid voordat  de winter begint, doet zo’n deugd. De reis was de perfecte combinatie van actie en rust. Veel interessante en gevulde dagen, maar steeds gevolgd door momenten van rust.

Om te beginnen waren wij helemaal in de wolken van de Meet & assist service in Schiphol, die ons door Mevr. Koetsier was aangeraden.. Géén stress ivm het missen van de vlucht. Ok, we hebben 165 euro moeten betalen, maar bij het zien én voorbijsteken van de ellenlange rijen met passagiers, waren we heel opgelucht dat we deze dienst geboekt hadden.

De hotels waren uitstekend.

De transfers waren goed geregeld. De uitstappen de moeite waard.

Zowel de gids in Abu Dhabi als in Dubai kon ons uitermate boeien, was zeer vriendelijk en zorgde ervoor dat alles vlot verliep.

Bedankt voor het organiseren van deze mooie reis. We kijken uit naar de volgende!

Familie D

Ervaar net als Familie D reizen met Untamed

Dubai De oude stad Dubai

De oude stad Dubai

Hoog en glanzend eisen de wolkenkrabbers alle aandacht op. Maar wie achter deze muur van moderniteit kijkt, ontdekt het Arabische…