"Ook al was er geen bereik met gsm, geen WiFi en ijskoud ‘s nachts, onze kinderen accepteerden dat allemaal omdat er nauwelijks tijd voor andere dingen was dan met de geweldige gids rondrijden in een jeep om wilde dieren op te sporen."

Gezin Van Strien

Rondreis Namibië

De heer en mevrouw Van Strien en hun vier kinderen maakten in 2016 samen een rondreis door Namibië. Via Johannesburg reisden zij naar Windhoek om een selfdrive te maken door de Kalahari woestijn, Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland, Etosha en Okonjima.

Hallo Untamed Team,

Via deze mail wilden we even laten weten dat jullie een fantastische rondreis door Namibië voor ons in elkaar hebben gezet. Alles klopte, tot in elk detail!  Het was werkelijk ongelofelijk hoe mooi het allemaal uitgewerkt was en hoe attent jullie naar ons als klanten zijn. Onze complimenten voor jullie!  Het was een ongelofelijke ervaring. Alle wilde dieren die daar leven hebben we gezien, in grote aantallen.

We vonden het geweldig dat sommige lodges voor het publiek onbereikbaar waren en waar wij wel kwamen door deze reis. We werden dan 30 km in een jeep getransporteerd vanaf de begaanbare weg door de bush en kwamen dan in een kamp met acht luxe lodges, waar we zo ontzettend hartelijk ontvangen werden! Alsof we prinsen waren. De bevolking is echt allerhartelijkst. Ook al was er geen bereik met gsm, geen WiFi en ijskoud ‘s nachts, onze kinderen accepteerden dat allemaal omdat er nauwelijks tijd voor andere dingen was dan met de geweldige gids rondrijden in een jeep om wilde dieren op te sporen. Advies voor iedereen: neem voor 's nachts warme kleding mee, want het kan vriezen en in de lodge is het dan ook zo koud en kacheltjes hebben ze daar jammer genoeg niet. Zou wel een goede tip zijn.

In ieder geval is het een onvergetelijke reis geweest! Bedankt voor alles en misschien tot volgende keer! We bevelen jullie aan.

Hartelijke groeten,

Tom en Julia
Arthur, Bernard, Casper en Deborah van Strien