"Alles is naar wens verlopen!"

Hilde Schelstraete en Arjan Lemmers

Rijk Ghana

Hilde Schelstraete en Arjan Lemmers reisden drie weken lang door Ghana. Naast de hoogtepunten Accra, Mole National Park en Elmina bezochten zij de Wli Watervallen, de noordelijke savanne Tamale, Baobeng Fiema Monkey Sanctuary, Lake Bosumtwe en ontmoetten zij verschillende stammen.

Beste allemaal,

Wij zijn ondertussen reeds tien dagen terug van onze erg leuke reis naar Ghana. We willen jullie langs deze weg van harte bedanken voor het uitwerken van onze reis. Alles is naar wens verlopen. Onze chauffeur pikte ons keurig op aan de luchthaven en heeft ons de volledige reis bijgestaan met woord en daad. Hij was steeds stipt, erg vriendelijk en geen enkele moeite was hem teveel.

We willen jullie feliciteren met de prachtige website, deze is een prachtig visitekaartje en trok op internet onze aandacht bij de voorbereiding van onze reis. Vanaf het eerste contact verliep alles vlot. Al onze vragen werden correct beantwoord. Ook het samenstellen van het programma verliep erg gesmeerd. Ook het welkom thuis kaartje werd gewaardeerd.

Zoals jullie kunnen lezen zijn we zeer enthousiast en is dit een reis waar we erg mooie herinneringen aan zullen bewaren.
Met vriendelijke groeten,

Hilde Schelstraete, Arjan Lemmers