Colombia, de parel van Zuid-Amerika

"Colombia is tussen al onze reizen zeker en vast de grootste en aangenaamste verrassing!"

- Jurgy Bohez -

Beste,

Ik zie dat er op jullie blog reeds een omstandig verslag van Robert te lezen valt dat we volledig kunnen bijtreden: Colombia is tussen al onze reizen zeker en vast de grootste en aangenaamste verrassing!

Eerder bekend – berucht – voor allerlei negatief nieuws is het eigenlijk in de eerste plaats een hartelijk en heel gevarieerd land met daarenboven een prima infrastructuur. We voelden ons er heel welkom en uitermate veilig. Als aanvulling op de blog van Robert hebben wij ook een stop gemaakt in twee schitterende koloniale dorpjes met name Villa de Levya en Barichara. Allebei absolute aanraders; we beleefden er prachtige dagen. Voor de avonturiers is de rafting op de nabijgelegen Rio Suarez een niet te missen activiteit, ware topsport!

We zijn er van overtuigd dat de timing om nu Colombia te bezoeken optimaal was. Het land is volop in transitie en zal een parel van Zuid-Amerika worden. Er zijn momenteel nog heel weinig toeristen wat het allemaal nog net iets authentieker maakt. Om te besluiten keer ik terug naar Robert’s woorden uit de blog: Colombia, the only risk is wanting to stay!

Hartelijke reisgroeten,

Jurgy Bohez

De heer Bohez reisde met zijn gezin in juli 2016 door Colombia. Vanuit Bogota liep de reisroute via Villa de Leyva, Barichara, Tayrona N.P., Cartagena en Isla Mucura, eindigend in de Zona Cafetera.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top