"Colombia is tussen al onze reizen zeker en vast de grootste en aangenaamste verrassing!"

Jurgy Bohez

Colombia is definitely the biggest and most pleasant surprise between all our trips!

Colombia, de parel van Zuid-Amerika

De heer Bohez reisde met zijn gezin in juli 2016 door Colombia. Vanuit Bogota liep de reisroute via Villa de Leyva, Barichara, Tayrona N.P., Cartagena en Isla Mucura, eindigend in de Zona Cafetera.

Beste,

Ik zie dat er op jullie blog reeds een omstandig verslag van Robert te lezen valt dat we volledig kunnen bijtreden: Colombia is tussen al onze reizen zeker en vast de grootste en aangenaamste verrassing!

Eerder bekend - berucht - voor allerlei negatief nieuws is het eigenlijk in de eerste plaats een hartelijk en heel gevarieerd land met daarenboven een prima infrastructuur. We voelden ons er heel welkom en uitermate veilig. Als aanvulling op de blog van Robert hebben wij ook een stop gemaakt in twee schitterende koloniale dorpjes met name Villa de Levya en Barichara. Allebei absolute aanraders; we beleefden er prachtige dagen. Voor de avonturiers is de rafting op de nabijgelegen Rio Suarez een niet te missen activiteit, ware topsport!

We zijn er van overtuigd dat de timing om nu Colombia te bezoeken optimaal was. Het land is volop in transitie en zal een parel van Zuid-Amerika worden. Er zijn momenteel nog heel weinig toeristen wat het allemaal nog net iets authentieker maakt. Om te besluiten keer ik terug naar Robert’s woorden uit de blog: Colombia, the only risk is wanting to stay!

Hartelijke reisgroeten,

Jurgy Bohez