Huwelijksreis Zuid-afrika & Mozambique

"Bij Pezulu Tree House, Rhino River Lodge en White Pearl Resort werden we zelfs extra in het zonnetje gezet omdat we op huwelijksreis waren."

- Maurice en Mirjam Van Valen -

Wij zijn gisteren terug gekomen van een prachtige reis naar Zuid-Afrika en Mozambique en via deze weg willen wij jullie bedanken voor de goede organisatie. Alles is heel goed verlopen, de accommodaties waren prachtig en we hebben enorm genoten van alle indrukken! En bij drie bestemmingen (Pezulu Tree House, Rhino River Lodge en White Pearl Resort) werden we zelfs extra in het zonnetje gezet omdat we op huwelijksreis waren, een teken dat de accommodaties zeker geen massabestemmingen zijn. Met name deze raden we dan ook zeker aan voor toekomstige boekingen. Alles was hier perfect: het ontvangst, de persoonlijke benadering, het eten, de accommodatie zelf, etc.

We hebben wel twee kleine opmerkingen die we jullie mee willen geven ter verbetering voor andere reizigers. Bij de lodge in Kruger was het ontvangst onpersoonlijk. Een tweede punt is dat de routebeschrijving niet altijd helemaal duidelijk was. Ondanks deze kleine dingen was de rest van de reis perfect! En ook heel erg bedankt voor de prachtige bos bloemen die we vanmorgen hebben ontvangen! Als we weer een reis naar Afrika overwegen, wat zeker het geval is, zullen we weer aan jullie denken.

Huwelijksreis Zuid-Afrika en Mozambique

De huwelijksreis van Maurice en Mirjam ging van Kruger N.P. via Swaziland en Hluhluwe naar Mozambique, voor een paar ontspannen dagen bij het exclusieve White Pearl Resort. Een mooie combinatie van safari's & strand.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top