Ethiopië, land van extremen

"Als een prins en prinses werden wij rondgereden, alles werd geregeld en betaald"

- Nick Hessels -

Dank voor een zeer geslaagde vakantie. Ik ben over het algemeen niet zo snel van de complimenten, maar Untamed Travelling en de lokale agent hebben deze reis hartstikke goed geregeld in Ethiopië.

Als een prins en prinses werden wij rondgereden en alles werd geregeld en betaald, tot aan de koffie onderweg toe. Een rondleiding door Gondar werd geregeld, een lokale simkaart, noem maar op, niets was te veel. Allemaal enthousiaste mensen die echt aardig waren en hun best deden om het ons naar de zin te maken!

Wij kijken uit naar een volgende reis die wij met Untamed Travelling gaan bouwen.

Hartelijke groet,

Nick Hessels

Nick Hessels maakte met zijn partner een reis van 10 dagen door Ethiopië. Addis Abeba, Gondar, de Simien Mountains en Bale N.P. waren slechts enkele onderdelen van het reisprogramma.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top