Rondreis Botswana

"Een geweldig georganiseerde reis in een land waar ik zeker naar terug wil gaan!"

- René Kahlé -

Goedemiddag even een klein verslag van mijn onvergetelijke reis naar Botswana:

De reis was in één woord geweldig, perfect voorbereid vanaf Schiphol tot aan de plaats van bestemming! De ontvangst op de luchthavens was eveneens van grote klasse, iedereen was zeer behulpzaam en bijzonder aardig!

De lodges waren prachtig. Mooi één met de natuur en een geweldige ontvangst door de general managers en overig personeel. De rangers waren eveneens geweldig en zeer informatief over de gebieden en dieren.

Van de drie lodges waar ik ben geweest Chitabe Camp,  Vumbura Plains Camp en Duma Tau Camp heb ik het meest genoten van Vumbura Plains Camp qua gebied. Vooral de ruimte in en rond om de camp was adembenemend mooi. Ook met name voor het fotograferen was het een fantastisch gebied. Het enige minpuntje vond ikzelf dat de gezelligheid in de ontvangstruimte en eetruimte ontbrak in vergelijking met de overige twee lodges. Dineren en ontbijten aan aparte tafels is wat ongezelliger zeker als je alleen reist. De kamers daarentegen waren verbluffend mooi, schitterend uitzicht met elke middag de olifanten op bezoek aan het terras.

Chitabe Camp en Duma Tau Camp waren qua gastvrijheid geweldig en gaven je direct het familiegevoel bij aankomst. De lodges/tenten aldaar waren eveneens prachtig en doelmatig ingericht.

Duma Tau is voor iemand die echt voor het fotograferen gaat een lastiger gebied, omdat het erg bebost is en minder open ruimtes heeft om de dieren te volgen bijvoorbeeld bij de jacht!

Ook de verbindingsvluchten naar de verschillende lodges waren perfect geregeld en georganiseerd. De ontvangst in Maun (op het vliegveld van Botswana, red.) verliep perfect en zeer klantvriendelijk waar de grote luchtvaartmaatschappijen veel van kunnen leren.

Al met al een geweldig georganiseerde reis in een land waar ik zeker naar terug wil gaan!

René Kahlé maakte een 19-daagse rondreis Botswana. Hij vloog naar Chitabe Camp (Okavango Delta), Vumbura Plains Camp (Okavango Delta) en naar Duma Tau Camp (Linyanti regio). In iedere lodge verbleef hij meerdere nachten. Hij maakte diverse gamedrives, wandelsafari’s, natuurexcursies, vogelexcursies en mokoro boottochten om optimaal van de natuur te genieten.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top