Fly-in Namibië

"Bedankt voor de uitstekende wijze waarop jullie met ons hebben meegedacht en onze persoonlijke wensen in een mooi reisprogramma hebben vertaald."

- Rineke & Rob -

Eindelijk de beloofde feedback! Aan het hele Untamed team wil ik zeggen: bedankt voor de uitstekende wijze waarop jullie met reisvoorstellen zijn gekomen, met ons hebben meegedacht en onze persoonlijke wensen in een mooi reisprogramma hebben vertaald. Alles was uitstekend georganiseerd – van begin tot eind, de briefing in Windhoek door “Tweetie”  met aanvullende informatie, de thuiskomkaart en jouw telefoontje achteraf behoren daar ook toe.

Het komend jaar blijven we in ieder geval weer wat dichterbij huis. Van Nederland en Europa kunnen we ook nog steeds genieten. Daarbuiten valt zoveel te beleven en er zijn nog vele reiswensen, maar we blijven Untamed graag volgen en als we weer de Afrikakriebels krijgen, zullen we zeker weer aan jullie denken. We wensen jullie succes en veel voldoening in je werk!

Fly-in Namibië

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top