"Voor onze tripjes binnen Europa willen we het privévliegen in ieder geval als meer dan reële optie gaan meenemen in onze ideeën"

Ron en Yannick

Italië
Klantervaring Ron en Yannick,Italië,Bellagio

Ron en Yannick reisden in oktober 2022 per privécharter naar het Italiaanse Bellagio waar ze twee nachten verbleven in het prachtige Grand Hotel Villa Serbelloni.

Beste Marc,

Onze trip naar Italië Bellagio zit er (helaas) weer op. Wat was dit een top weekend, alles was tot in de puntjes verzorgd. Om 10:00u werden wij door de taxi bij ons thuis opgepikt en naar het vliegveld gebracht, waar wij om 10:30u aankwamen. Daar werden we onthaald met: wat bent u vroeg aanwezig, het vertrek is pas om 11u… Een zeer bijzondere gewaarwording.

We werden zeer hartelijk ontvangen door de twee piloten, die ons een korte briefing gaf. De beleving is ongekend, we kijken zo de cockpit door, en hebben het zicht van de piloten. Echt heel bijzonder. De service aan boord was erg veel, het eten kregen we bij lange na niet op. Dit eten zou ruim voldoende geweest zijn voor 6 – 8 personen. Lekker decadent hebben we de champagne ontkurkt en toch ons best gedaan om iets van het eten op te eten. Bij aankomst op Linate werden we ontvangen en pakte de gezagvoerder onze bagage uit het ruim (wanneer zie je dat), we werden naar de private terminal gebracht waar onze taxi al stond te wachten.

De taxi bracht ons zeer vlot naar Bellagio, waar we als oude vrienden werden ontvangen door de conciërge. Onze kamers waren al speciaal gereed gemaakt, waardoor we om 13:30u al naar onze kamers konden (speciale service?). Uiteraard moesten we toch even een lichte lunch pakken, want de reservering voor het diner stond om 20:00u.

De eerste avond hadden we het witte truffelmenu, een ongekend bijzondere maaltijd. Naast onze tafel stond een klein bijzettafeltje, met wit linnen, met daarop de witte truffel onder een glazen cloche. De tweede avond was een wildmenu voor ons samengesteld, ook bijzonder lekker.

Om 12.00u werden we op zondag opgepikt bij het hotel, iets eerder dan ik had gewild, maar een andere tijd was niet mogelijk. Hierdoor kwamen we om 13:20u aan bij het vliegveld Linate, waar we wederom werden ontvangen met: wat zijn jullie vroeg. Gelukkig kon de gezagvoerder het tijdsschema wat naar voren halen, waardoor we eerder dan gepland konden vertrekken (wanneer hoor je van iemand die vliegt met vervroeging, in plaats van de gebruikelijke vertraging).

De taxi was netjes op de hoogte gebracht dat wij eerder zouden arriveren in Eindhoven, waardoor deze ook precies op tijd ons kwam oppikken.

Al met al was dit een uitmuntend geregelde weekendtrip, iets wat we zeker vaker willen doen (en mijn oom meer dan graag wil aansluiten). Ook het privévliegen was iets wat we vaker willen gaan doen. Wanneer iemand hieraan heeft geproefd, wil je haast niet anders meer vliegen.

Voor onze tripjes binnen Europa willen we het privévliegen in ieder geval als meer dan reële optie gaan meenemen in onze ideeën.

Dit weekend was een groot succes!

Hartelijke groet,

Yannick Panhuizen