Rondreis Zuid-India; van Bangalore naar Mararikulam

"Zuid-India heb ik met een gouden rand in mijn hart gesloten, zoveel kleur, vriendelijkheid en hartelijkheid"

- Susanne Jagtenberg -

Tryntsje, ik wil je hartelijk bedanken voor de prachtige rondreis die je voor me hebt samengesteld. Van 28 december 2019 t/m 17 januari 2020 heb ik een geweldige ervaring opgedaan in Zuid-India!

De prachtige, luxe hotels, de excursies, de gidsen, de route én de privé-chauffeur Mr. Sebastian, alles was erg goed georganiseerd en het programma enorm gevarieerd. Het probleem met de safari in Bandipur is gecompenseerd met een gratis diner op mijn laatste bestemming, echt toppp!!

Zuid-India heb ik met een gouden rand in mijn hart gesloten, zoveel kleur, vriendelijkheid en hartelijkheid, gewoon een bestemming om graag naartoe terug te keren…

Met vriendelijke groet,
Susanne Jagtenberg

Susanne Jagtenberg reisde eind december 2019 af naar Zuid-India. Haar route ging van Bangalore naar Mararikulam via Mysore, Kabini Forest Reserve, Bandipur National Park, Coonoor, Madurai, Thekkady, Kochi en de Kerala Backwaters. 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top