"Wat een geweldige reis en ervaring, we raken er niet over uitgepraat!"

Thom en Ger

Zuid-Afrika
Klantervaring Thom en Ger,Zuid-Afrika,cheetah in boom

Thom en Ger maakten in november een schitterende rondreis van ongeveer twee weken door divers Zuid-Afrika. Ze reisden per huurauto vanuit Johannesburg naar Welgevonden Game Reserve, Southpansberg Mountain Range, Tzaneen, Kruger private reserves, Hazyview om weer te eindigen in Johannesburg.

Beste,

Wij zijn terug van een fantastische huwelijksreis naar Zuid-Afrika. We hebben er volop van genoten! Wat een geweldige reis en ervaring. We raken er niet over uitgepraat. De meeste door jullie verzorgde accommodaties waren een schot in de roos en we zijn nog onder de indruk van de mooie locaties waar we zijn geweest. De ontvangst op de luchthaven en de transfer naar het eerste hotel waren goed geregeld. We werden hier vriendelijk ontvangen en na het prima ontbijt de volgende ochtend weer netjes op de luchthaven afgezet. Bij Avis werden we vriendelijk ontvangen en met een mooie auto met alles erop en eraan gingen we zonder problemen op pad. Ook het inleveren van de auto en de afrekening van tol etc zijn netjes verlopen.

De rit naar Welgevonden was prima omschreven. We maakten ook gebruik van onze navigatie-app, die ondanks jullie waarschuwingen prima werkte. De ontvangst bij Welgevonden en de hele verdere ervaring bij Tshwene lodge waren geweldig. Wat een mooie locatie met aardig en betrokken personeel. Kings Walden Garden Manor was weer een super locatie en bijzonder verzorgde accommodatie. Wat een bijzondere plek, prachtige tuin en fantastische uitzichten. Rukiya Safari Camp was opnieuw geweldig! Prachtige omgeving. Prima accommodatie en vriendelijk personeel. Een super ervaring. AfriCamp was prima geregeld. Bij aankomst niemand gezien, maar met goede aanwijzingen bij onze tent gekomen, waar een mooi braaipakket en ontbijt klaar stonden. Nkomazi was echt de klapper. Wat een mooie lodge en wat een prachtige tent. Hier hebben we opnieuw genoten van de game drives en de mooie locatie.

We hebben heel erg genoten van een heel bijzondere reis.

Groet,

Thom en Ger

Ervaar net als Thom en Ger reizen met Untamed