"Een prachtige reis waar we met veel plezier op terugkijken"

Vivian en Erik

Dubai, Malediven
Klantervaring Vivian en Erik,Malediven,Cocoon Maldives koppel aan strand

Vivian en Erik brachten hun huwelijksreis door in het mooie Cocoon Maldives te Lhaviyani Atoll waar ze zeven nachten verbleven in een prachtige lagoon suite. Hierna vlogen ze naar Dubai waar ze drie nachten doorbrachten in het Hyde Hotel. Een reis om nooit meer te vergeten!

Hoi Tryntsje,

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad naar de Malediven en Dubai. De heenreis verliep prima en ook de duur van de reis was goed te doen. Toen we aankwamen konden we direct in het huisje, dus we zijn eerst maar even gaan slapen om bij te komen.

Het Cocoon resort was uitstekend. Het eten was voortreffelijk en de omgeving was heerlijk. We hadden het er nog wel langer uit kunnen houden. Ze hadden ook het bed prachtig versierd met palmbladeren en “happy honeymoon”. We kregen ook een etentje aangeboden in het Manta restaurant.

De terugreis via Dubai was ook goed. Toch wel even fijn om wat minder lang achter elkaar te vliegen. De twee dagen Dubai waren echt te kort. We hadden eigenlijk nog een extra dag moeten hebben om nog een excursie te doen.

Dat moeten we dan een volgende keer maar doen. Al met al een prachtige reis waar we met veel plezier op terugkijken.

Nogmaals dank voor het regelen en ik hoop dat jij ook een fijne reis hebt gehad!

Groetjes,

Vivian en Erik

Ervaar net als Vivian en Erik reizen met Untamed