Rondreis Madagaskar

"Een van de hoogtepunten is natuurlijk het ontdekken van de lemuren en de kameleons."

- Wim en Rosi v.d. Broek -

Met een groep van 6 vrienden hebben we een onvergetelijk mooie reis door Madagaskar gemaakt. Met dank aan Untamed Travelling voor de goede samenstelling van de reis en de bijzonder goede chaufeur/gids Mamy randrianaivo fanomezantsoa. Ook de lokale gidsen waren uitstekend.Madagaskar is echt de moeite waard. Een heel vriendelijke bevolking en een prachtige flora en fauna.Zeer aan te bevelen. Een van de hoogtepunten is natuurlijk het ontdekken van de lemuren en de kameleons.
Dit was trouwens onze zesde reis met Untamed Travelling en ze waren allemaal tot volle tevredenheid in elkaar gezet.
Met vriendelijke groet,
Wim en Rosi van den Broek

Met en groep van 6 vrienden reisden Wim en Rosi v.d. Broek door Madagaskar. Hoogtepunten waren de stad Antsirabe en de bijzondere flora en fauna in de nationale parken Ranomanafana, Isalo en Ifaty. Vervoer tijdens gehele reis in privé voertuig met Engelstalige gids/chauffeur. 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top