Chobe Bakwana

[seopress_breadcrumbs]
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Chobe Bakwana

Ecolodge in een magische omgeving

Met het openen van de deuren van Chobe Bakwana ging de droom van eigenaren Jenny and Adam Young in vervulling. Met liefde en toewijding realiseerden zij samen met hun team een unieke handgebouwde ecolodge aan de oevers van de Chobe rivier. Gelegen aan het eerste nationale park van Botswana, Chobe National Park, geniet u van duurzame luxe te midden van de grootste concentraties wild in Afrika. Beleef het authentieke Afrika op een van de mooiste plekken ter wereld. Where the world can't find you...

Tips & Tops van Chobe Bakwana:

  • 15 chalets in verschillende luxeniveaus liggen verdeeld over het gebied en bieden u alle privacy en comfort
  • Cruise over de Chobe rivier, fiets door de prachtige omgeving of ga op safari om de wilde dieren te spotten
  • Gefilterd door middel van planten en een bed van grind, kunt u genieten van een ecologische, chloorvrije verfrissende duik in het zwembad bij het hoofdgebouw
  • Leun achterover en ontspan tijdens een romantisch diner op uw privéterras
  • Met een verblijf bij Chobe Bakwana steunt u de lokale bevolking en draagt u bij aan de bescherming van het lokale ecosysteem.

Rondreizen door Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top