Gomoti Plains

Eco-luxe in Okavango Delta
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Gomoti Plains

Geniet van de schoonheid van het Gomoti-uiterwaarden-systeem

De Okavango Delta is een zeldzaam binnenwatersysteem. Dit netwerk van waterwegen, kanalen en eilanden krimpt en groeit elk jaar en het zorgt voor een rijke leefomgeving voor een overvloed aan vogels, insecten en diersoorten.  De Okavango Delta staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en staat bekend als "de rivier die nooit de zee ontmoet". U verblijft in Gomoti Plains in een kamp met een authentieke stijl. De eco-luxe canvas tenten bieden een romantische sfeer voor de echte ontdekkingsreiziger en het comfort wat een moderne wereldburger zoekt. Het gebied kent een schoonheid op een schaal die moeilijk voor te stellen is en u het best zelf kunt ervaren.

Tips & Tops Gomoti Plains

  • Een safari met een gemotoriseerde boot of in een traditioneel gevormde mokoro kano
  • Op waterniveau ziet u details die u anders vanaf het land zou missen
  • Verblijf in een van de 10 volledig uitgeruste tenten
  • De warmwatervoorziening wordt gegenereerd door een ultramodern thermodynamisch zonne-energiesysteem dat voor warm water zorgt en elektriciteit opslaat in een accubank
  • Door de diversiteit in Gomoti heeft u kans om wilde honden, leeuwen en grote kuddes buffels te zien
  • Daarnaast zijn er recente waarnemingen van luipaarden en cheeta's

Rondreizen door Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Gomoti Plains

De Okavango Delta

Onbetwist het meest bezochte natuurgebied in Botswana

INSPIRATIE VOOR Gomoti Plains

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top