Kwapa camp

Authentieke bush ervaring back to basic

Kwapa camp

Authentieke bush ervaring back to basic

Kwapa camp

Okavango ranger cursus tentenkamp

Kwapa Camp is magisch gelegen in een privé concessie in de Okavango Delta. Dit tijdelijke camp wordt alleen opgezet voor de Okavango ranger training die hier wordt gegeven. Hierdoor is er een minimale impact op de natuur. U komt hier geen enkele andere toerist tegen, behalve uw mede cursisten en heeft dit stukje Afrikaanse Bush dus voor u alleen. In de omgeving zijn diverse eilanden gelegen waar u op ontdekking kunt gaan tijdens de praktijk activiteiten van de ranger cursus.

Onder een prachtige Mopane boom is de eettent opgezet, die overdag gebruikt wordt om les te geven. De tenten waar u in slaapt hebben een ensuite bush douche en bush toilet. Het huishoudelijk team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt, u kunt u was laten doen en de kok maakt eenvoudige maar verrukkelijke maaltijden op het kampvuur voor u.  Het kamp is niet omheind waardoor de dieren hier vrij kunnen ronddwalen.Val in slaap met het gebrul van een leeuw in de verte en het besef dat u niet droomt, maar ECHT in de Afrikaanse wildernis van Botswana bent. Where the world can't find you...

Tips & Tops Kwapa Camp:

  • Kleinschalig, beperkt aantal deelnemers
  • Heerlijke maaltijden klaar gemaakt in de bush
  • Gelegen in een privé concessie
  • Back to basic maar met het ECHTE bush gevoel
  • De locatie is schitterend, gelegen aan de Kwapa rivier op ongeveer 2,5 uur rijden van Maun.
  • Tijdens de ranger cursus zijn er tal van activiteiten zoals wandelingen, mokoro kano tochten en jeep safari’s

Rondreizen Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Kwapa camp

Inspiratie reizen voor Kwapa camp