Linyanti Expeditions

Rustiek en elegant

Linyanti Expeditions

Beleef een nacht onder de Afrikaanse sterrenhemel

Gelegen in de prachtige waterrijke noordelijke uitlopers van Botswana, tussen Savuti Marsh en Chobe National Park, vindt u het kleinschalige en elegante Linyanti Expeditions. Geniet van spectaculair uitzicht over de uitgestrekte moerasvlakten van Linyanti en ga onder begeleiding van een professionele gids op avontuur in de omringende natuur. Ervaar Afrika op haar best. Where the world can't find you...

Tips & Tops Linyanti Expeditions:

  • Ga op safari in een traditionele mokoro kano of verken de omgeving te voet of per open voertuig
  • Boek een adembenemende tocht per helicopter, een onvergetelijke ervaring
  • Dit gebied staat bekend om zijn gevarieerde habitats - rivieren, moerassen, uiterwaarden, graslanden en bossen.
  • Verblijf in een van de zes volledig uitgeruste tenten
  • Kinderen boven de 16 jaar oud zijn van harte welkom
  • Elke tent geeft u de mogelijkheid om buiten te slapen zodat u kunt ervaren hoe het is om te overnachten onder een deken van glinsterende sterren, maar wel beschut door vliegengaas.
  • Er is een grote hoeveelheid wilde dieren in de omgeving van Linyanti Expeditions Camp, waaronder leeuwen, luipaarden, wilde honden, nijlpaarden en krokodillen die dag en nacht te zien zijn

Andere prachtige camps van dezelfde keten zijn:

Alle hierbovengenoemde camps bieden u een zorgeloze en onvergetelijke safari-ervaring met comfort voor u en respect naar de lokale natuur en cultuur.

Rondreizen door Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top