De Sahel

De Sahel (zuidelijke Sahara) ligt in het noordoosten van Burkina Faso, grenzend aan Mali en Niger. In het droge landschap leven de islamitische Peul en de rondtrekkende Touaregs.

De Sahel

Peul en Touaregs

De Sahel (zuidelijke Sahara) ligt in het noordoosten van Burkina Faso, grenzend aan Mali en Niger. In het droge landschap leven de islamitische  Peul en de rondtrekkende Touaregs. Het onherbergzame  gebied met schaarse vegetatie leent zich uitstekend voor het maken schitterende wandelingen. In de omgeving van Oursi, een klein dorp gelegen tussen de duinen bevinden zich ook waterpoelen, een kostbaar bezit. De gemiddelde neerslag bedraagt zo'n 150 tot 500 mm per jaar, waarvan de meeste regen valt in het regenseizoen, dat ongeveer van oktober tot maart loopt.

Rondreizen door Burkina Faso

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top