Dzanga Sangha

Het Dzanga Sangha Reservaat is gelegen in het tropisch regenwoud in het zuid westen van de Centraal Afrikaanse Republiek. U vindt hier de grotere zoogdieren zoals bosolifanten, de westelijke laagland gorilla …

Dzanga Sangha

Bosolifanten en pygmeeën

Het Dzanga Sangha Reservaat (ca. 4.000 km²) is gelegen in het tropisch regenwoud in het zuid westen van de Centraal Afrikaanse Republiek. U vindt hier de grotere zoogdieren zoals bosolifanten, de westelijke laagland gorilla, bosbuffels, en bongo’s (bosantilopen). Het reservaat is onderdeel van een groter beschermd gebied dat zich uitstrekt van Congo – Brazzaville tot Kameroen. Vanaf een platform aan de rand van een bai (open plek in het bos) kunt u olifanten observeren en de vele aspecten van hun sociale gedrag van dichtbij meemaken. Een andere reden om Dzanga Sangha te bezoeken is een kennismaking met de traditionele pygmeebevolking. In het regenwoud kunt u prachtige wandelingen maken en meer te weten komen over de medicinale krachten van de rijke flora.

Rondreizen door Centraal Afrikaanse Republiek

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top