Aregash Lodge

Sfeervolle lodge bij Yirga Alem

Aregash Lodge

Sfeervolle lodge bij Yirga Alem

Aregash Lodge

Sfeervolle lodge temidden van koffieplantages

De Aregash Lodge ligt op een voormalige koffieplantage, midden in het authentieke stadje Yirga Alem. Te midden van dit betoverende bergachtige landschap komt u volledig tot rust. Geen over the top luxe, maar service, rust en dicht bij de natuurDe prachtige lodge bestaat uit tien ruime Tukuls, gebouwd in de stijl van een traditioneel Sidama dorp. De natuurlijke materialen zoals bamboe en riet die gebruikt worden dragen bij aan de pure en rustieke uitstraling. Elke bungalow is prachtig ingericht in traditionele Sidama stijl, met levendige kleuren en toch ingetogen met een warme en luxe uitstraling. Laat u verrassen door de veelzijdige keuken waar de traditionele Ethiopische en Sidama gerechten worden gecombineerd met Italiaanse invloeden. Een overblijfsel van de Italiaanse bezetting.

Het tevens in traditionele Sidama bamboe stijl gebouwde restaurant heeft een terras met een fantastisch uitzicht op omgeving. Hier kunt u echt tot rust komen. De stilte wordt enkel doorbroken door het geluid van zingende vogels. In het nabijgelegen bos leven meer dan honderd 100 soorten zoogdieren en inheemse vogels. Maar niet alleen rustzoekers zullen Aregash als een paradijs beschouwen, ook de actievelingen onder ons vinden hier voldoende inspiratie. Te paard of met de mountainbike kunt u uren door deze prachtige omgeving ‘zwerven’ en telkens iets nieuws ontdekken.

Tips & Tops Aregash Lodge:

  • Rust en ontspanning
  • Overnachten in een traditionele en zeer ruime Tukul
  • Romantisch dineren op het buitenterras
  • Diverse excursies en activiteiten zoals paardrijden, mountainbiken
  • Gelegen nabij warmwaterbronnen, historische grotten en heilige plaatsen
  • Het hele jaar door goed bereikbaar
  • Hartelijk en op service gericht personeel
  • Hyena’s spotten in de grotten

Rondreizen Ethiopië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!