Aregash Lodge

Sfeervolle lodge bij Yirga Alem

Aregash Lodge

Sfeervolle lodge temidden van koffieplantages

De Aregash Lodge ligt op een voormalige koffieplantage, midden in het authentieke stadje Yirga Alem. Te midden van dit betoverende bergachtige landschap komt u volledig tot rust. Geen over the top luxe, maar service, rust en dicht bij de natuurDe prachtige lodge bestaat uit tien ruime Tukuls, gebouwd in de stijl van een traditioneel Sidama dorp. De natuurlijke materialen zoals bamboe en riet die gebruikt worden dragen bij aan de pure en rustieke uitstraling. Elke bungalow is prachtig ingericht in traditionele Sidama stijl, met levendige kleuren en toch ingetogen met een warme en luxe uitstraling. Laat u verrassen door de veelzijdige keuken waar de traditionele Ethiopische en Sidama gerechten worden gecombineerd met Italiaanse invloeden. Een overblijfsel van de Italiaanse bezetting.

Het tevens in traditionele Sidama bamboe stijl gebouwde restaurant heeft een terras met een fantastisch uitzicht op omgeving. Hier kunt u echt tot rust komen. De stilte wordt enkel doorbroken door het geluid van zingende vogels. In het nabijgelegen bos leven meer dan honderd 100 soorten zoogdieren en inheemse vogels. Maar niet alleen rustzoekers zullen Aregash als een paradijs beschouwen, ook de actievelingen onder ons vinden hier voldoende inspiratie. Te paard of met de mountainbike kunt u uren door deze prachtige omgeving ‘zwerven’ en telkens iets nieuws ontdekken.

Tips & Tops Aregash Lodge:

  • Rust en ontspanning
  • Overnachten in een traditionele en zeer ruime Tukul
  • Romantisch dineren op het buitenterras
  • Diverse excursies en activiteiten zoals paardrijden, mountainbiken
  • Gelegen nabij warmwaterbronnen, historische grotten en heilige plaatsen
  • Het hele jaar door goed bereikbaar
  • Hartelijk en op service gericht personeel
  • Hyena’s spotten in de grotten

Rondreizen door Ethiopië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top