Bale Mountains

Bale Mountains Nationaal Park is een prachtig wandelgebied met toppen tot vierduizend meter hoogte en een grote diversiteit aan landschappen
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Bale Mountains

Bijzondere wandeltochten in Bale

Bale Mountains is een nationaal park in het zuiden van Ethiopië bestaat uit twee gedeelten. Het noordelijke ligt op een rotsplateau op ongeveer vierduizend meter hoogte. Hier vindt u ook de Tullu Deemtu, met zijn 4377 meter de tweede hoogste berg van Ethiopië. Het landschap bestaat uit naaldbomen, gras- en heidevelden, rotspieken, alpine meertjes, bergbeekjes en diepe ravijnen. Hier leven bergmarmotten en de Ethiopische wolf. Het zuidelijke gedeelte van het park ziet er totaal anders uit door de lagere ligging. Hier vindt u dichte loofbossen. Door de grote regenval kent het Bale-gebergte een rijke variatie aan flora.

Rondreizen door Ethiopië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Bale Mountains

Bale Mountain Lodge

Omringd door natuurlijke schoonheid in het hart van Bale Mountain N.P.

INSPIRATIE VOOR Bale Mountains

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top