De stad Harar

Een van de grootste attracties van Ethiopië is de hyena-man van Harar. De stad Harar ligt in het oosten van Ethiopië en heeft een bijzonder historisch centrum. In 2006 …

De stad Harar

De hyena-man van Harar

De stad Harar ligt in het oosten van Ethiopië en heeft een bijzonder historisch centrum. In 2006 werd het historische centrum van de stad door UNESCO tot werelderfgoed verklaard. Door de ommuurde binnenstad heeft de stad een andere sfeer dan andere steden in Ethiopië. Nauwe straatjes, tientallen moskeeën, koffieshops en kleurrijke winkeltjes bepalen het straatbeeld.

De belangrijkste bezienswaardigheid van Harar is echter niet de stad, maar de hyena-man. Deze man voert elke avond de gevlekte hyena's uit de omgeving. De hyena-man wordt gezien als één van de grootste attracties van Ethiopië. 

Rondreizen door Ethiopië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR De stad Harar

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top