Kuriftu Resort & Spa

Ontspannen aan de oevers van het Tanameer

Kuriftu Resort & Spa

Ontspannen aan de oevers van het Tanameer

Kom tot rust aan de oevers van het Tanameer in het prachtige Kuriftu Resort & Spa. Bezoek de wereldberoemde watervallen van de Blauwe Nijl en maak een prachtige boottocht op het meer terwijl u uw ogen uitkijkt naar de vogelsoorten die boven uw hoofd cirkelen of de krokodillen die op de oever liggen te zonnen. Neem na een warme dag een verfrissende duik in het zwembad met adembenemend uitzicht of kies voor een ontspannende massage in de spa. Keer tenslotte terug naar uw sfeervol ingerichte kamer waar u kunt genieten van een spectaculaire zonsondergang boven het Tanameer vanaf uw eigen veranda. Uw eigen paradijs in deze parel van Ethiopië. Where the world can’t find you….

Tips & Tops Kuriftu Resort:

  • Kies voor een upgrade naar één van de twee presidentiële suites
  • Verken de omgeving per kajak, ga vissen in het meer of maak een vogelexcursie
  • Er bevinden zich 37 eilanden op het Tanameer, waarvan 20 de thuisbasis zijn van kerken en kloosters met buitengewone schilderijen en doordrenkt van religieuze en culturele betekenis
  • Proef de verse vis uit het tanameer en een uitgebreide wijnkaart in The Waterfront Restaurant & Bar
  • Bezoek de watervallen van de rivier de Blauwe Nijl, het beginpunt van de lange reis van deze rivier naar de Middelandse Zee. De Blauwe nijl neemt maar liefst 85 procent van de belangrijkste stroom van de Nijl voor zijn rekening
  • Grote diversiteit aan vogelsoorten waardoor het gebied een paradijs vormt voor vogelliefhebbers

Rondreizen door Ethiopië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top