Limalimo Lodge

Duurzame elegantie en verbluffende uitzichten

Limalimo Lodge

Duurzame elegantie en verbluffende uitzichten

Maak kennis met de Limalimo Lodge, een schitterende boutique lodge prachtig gelegen in het hart van Simien Mountains National Park. Begin uw dag goed met een ongelofelijk panoramazicht op de bergen vanuit de grote ramen in uw comfortabele kamer. Geniet van de pracht van het Simien gebergte tijdens een trektocht over de hoge plateaus, de bergtoppen of langs de rivierbeddingen, bezoek een lokaal dorp of neem plaats bij het knisperend houtvuur. Keer na een heerlijk diner terug naar uw kamer voor een onvergetelijke zonsondergang. Sluit uiteindelijk uw ogen om te dromen van uw avontuur in de unieke hooglanden van Ethiopië. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Limalimo Lodge:

  • In deze ecolodge wordt energie duurzaam opgewekt en afvalwater hergebruikt
  • Bij de bouw is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale materialen waardoor het geheel volledig opgaat in de adembenemende omgeving
  • Dineer in het restaurant op de top van de heuvel
  • Kijk goed of u vanuit de openbare ruimte adelaars, gieren, Gelada-bavianen of soms zelfs luipaarden kunt spotten
  • Opgericht door twee lokale zeer ervaren berggidsen in samenspraak met de lokale gemeenschap
  • Kleinschalig met slechts 14 kamers ingericht in Ethiopische stijl
  • Trektochten zijn mogelijk vanaf een halve dag tot tien dagen
  • Kies voor ultieme romantiek tijdens een champagne ontbijt in de ochtendzon met sensationeel uitzicht

Rondreizen door Ethiopië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top