Accra

Accra, de hoofdstad van Ghana (zo’n 2 miljoen inwoners) is een intrigerende stad met een unieke identiteit. De stad ligt aan de Atlantische Oceaan en biedt veel mogelijkheden voor het maken van …

Accra

Hoofdstad van Ghana

Accra, de hoofdstad van Ghana (zo’n 2 miljoen inwoners) is  een intrigerende stad met een unieke identiteit. De stad ligt aan de Atlantische Oceaan  en biedt veel mogelijkheden voor het maken van excursies. Zo kunt u een bezoek brengen aan de Artist’s Alliance, een verzameling van kunstgaleries en antiquairs waar u schitterende en kwalitatief zeer goede souvenirs kunt kopen. Maar ook het nationaal museum, de Ghanese academie voor de kunsten en wetenschappen en het nationaal archief zijn een bezoek meer dan waard. Verder vindt u in Accra het Etnografisch museum, dat tribale kunst uit heel het land laat zien en de oude wijk van James Town, bewoond door de autochtone bevolking bekend als de Ga. 

Rondreizen door Ghana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top