Labadi Beach Hotel

Sfeervol hotel aan het strand net buiten Accra

Labadi Beach Hotel

Afrikaanse sfeer en luxe aan het strand

Een reis door Ghana is een tocht vol indrukken en wat er is er dan heerlijker dan een aantal dagen aan het strand met alle luxe om u heen voordat u huiswaarts keert? Labadi Beach Hotel is hiervoor dé plek en is gelegen aan een mooi strand net buiten Accra. Bij aankomst lonken de ligbedden rond één van de zwembaden in de mooi aangelegde tuin al. Hier is het comfort aanwezig om het u aan niets te laten ontbreken, een goed bed, eigen balkon, heerlijke stortdouche en goedgevulde minibar. Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht en is er de keuze uit diverse restaurants. Behoefte aan beweging? Sla een balletje op de tennisbaan of maak gebruik van de gym. Where the world can't find you...

Tips & Tops van Labadi Beach Hotel:

  • Keuze uit verschillende kamertypes, van standaard tot de Presidential Suite
  • Maak een wandeling door de branding langs het privéstrand
  • Ultieme ontspanning tijdens een spabehandeling in de spa van het hotel
  • Onderdeel van het luxe “Legacy Hotels”

Rondreizen door Ghana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Labadi Beach Hotel

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top