Samburu N.P.

Aaneengesloten wildreservaten Samburu, Shaba en Buffalo Springs. Wanneer u afdaalt van de hoogvlakte bij Mount Kenya naar het gebied van de Samburu stammen wordt het landschap steeds …

Samburu N.P.

Samburu, Shaba en Buffalo Springs

Wanneer u afdaalt van de hoogvlakte bij Mount Kenya naar het gebied van de Samburu stammen wordt het landschap steeds droger en woester. In dit gebied liggen drie aaneengesloten wildreservaten namelijk Samburu National Reserve, Shaba en Buffalo Springs. De reservaten liggen net boven de evenaar. Een afgelegen wildernis met een unieke flora en fauna. Door dit gebied kronkelt de Ewaso Nyiro rivier, die aan beide oevers begroeid is met acacia’s, palmbomen en tamarinden, een verzamelplaats voor grote aantallen wilde dieren. Het Samburu wildreservaat beschikt, samen met Masai Mara wildreservaat, over de grootste concentraties wild. De Grevy’s zebra en de giraffe-gazelle (Gerenuk) komen in Kenia alleen in het noorden voor, evenals de Beisa oryx en de Somalische struisvogel.

Samburu National Reserve; een van onze persoonlijke favorieten.

Rondreizen door Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Samburu N.P.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top