Saruni Rhino

Op zoek naar neushoorns tijdens een wandelsafari bij Saruni Rhino. Nader de neushoorns tot zeer dichtbij en leer alles over deze bijzondere dieren van de deskundige rangers.

Saruni Rhino

Op zoek naar neushoorns tijdens een wandelsafari bij Saruni Rhino. Nader de neushoorns tot zeer dichtbij en leer alles over deze bijzondere dieren van de deskundige rangers.

Saruni Rhino

Op zoek naar neushoorns

Maak u klaar voor een unieke beleving: op zoek naar neushoorns tijdens een wandelsafari. Bij Saruni Rhino kan het! Uw dagen hier staan volledig in het teken van het spotten van deze bijzondere dieren. Ontdek alles over de neushoorn als de deskundige rangers u meenemen naar de 'bush' en u vertellen over de neushoorn. De rhino’s worden door middel van GPS voortdurend in de gaten gehouden. Zodra er een neushoorn vlakbij gelokaliseerd is, wordt het voertuig stilgezet en gaat u te voet verder. De spanning is om te snijden zodra u voor het eerst dichterbij komt…
U verblijft in één van de drie ‘bandas’, halfopen stenen cottages, geschikt voor 4-6 personen, met een fantastisch uitzicht vanaf uw veranda over de waterhole, een geliefde plek voor olifanten, impala’s, hyena’s, oryx, Grevy zebra’s en diverse vogels.

Tips & Tops Saruni Rhino:

  • De elf neushoorns zijn in Sera Community Conservancy geplaatst vanuit o.a. Lewa Conservancy en Nakuru National park. In totaal hebben ze hier een leefgebied van 54.000 ha.
  • Na een afwezigheid van 30 jaar zijn de neushoorns hier geherintroduceerd
  • Er worden diverse onderzoeken gedaan om de neushoorns te beschermen
  • Saruni Rhino ligt op ca 2 uur rijden vanaf Saruni Samburu, waardoor u deze twee accommodaties uitstekend met elkaar kunt combineren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Rondreizen Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Saruni Rhino