Solio Lodge

Een prachtige lodge, in schoonheid enkel overtroffen door de omringende natuur

Solio Lodge

Een prachtige lodge, in schoonheid enkel overtroffen door de omringende natuur

Solio Lodge

Tussen Mount Kenya en Aberdare

Solio Lodge ligt verscholen in de vallei tussen de hellingen van Mount Kenya en de glooiende toppen van de Aberdare Mountains, midden in het Solio Reserve dat deel uitmaakt van een privé ranche. In Solio Reserve vindt u een talrijke populatie van wilde dieren waaronder de zeldzame zwarte en witte neushoorn. De zes luxe cottages met rieten dak zijn prachtig ingericht en beschikken over een ruime zithoek rondom een groot haardvuur. De stijlvolle, moderne badkamer met dubbele wastafel, bad en douche heeft grote ramen rondom die zorgen voor een panoramisch uitzicht op het landschap met de spectaculaire Mount Kenya als achtergrond decor. Vanaf uw eigen veranda met rieten loungestoelen- en daybeds kunt u gedurende de dag heerlijk ontspannen. Het uitzicht is adembenemend. En wanneer u voldoende uitgerust bent zijn er tal van activiteiten mogelijk. U kunt te voet, op de rug van een paard of per mountainbike de Solio Ranch verkennen. U kunt op zoek gaan naar de legendarische olifanten van Aberdare National Park of de Bongo antilope. In dit park leven ook grote kuddes giraffes en neushoorns. Tijdens een game drive ziet u leeuwen die een dutje doen of luieren in bomen en sykes apen die een voorliefde hebben voor bamboe bossen.

Tips & Tops Solio Lodge:

  • De zes luxe cottages bieden plek aan maximaal 12 gasten
  • Elke cottage heeft een grote zitruimte met open haard
  • De ramen rondom zorgen voor en panoramisch uitzicht op het spectaculaire landschap
  • Paardrijden, wandelen, mountainbiken, game drives overdag en ’s nachts, vistochten naar Mount Kenya en Aberdare Mountains
  • Helikoptervluchten
  • Diverse wellness behandelingen, in de privacy van uw eigen kamer
  • Geschikt voor kinderen van alle leeftijden
  • Draadloos internet en gratis minibar

Rondreizen Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Solio Lodge

Solio Lodge, Kenia, The Safari Collection, Afternoon tea
Solio Lodge, Kenia, The Safari Collection, biking
Solio Lodge, Kenia, The Safari Collection, cottage
Solio Lodge, Kenia, The Safari Collection, View
Solio Lodge, Kenia, The Safari Collection, safari
Solio Lodge, Kenia, The Safari Collection, bath