L’Heure Bleue

Eco vriendelijke en luxe lodge op Nosy Be

L’Heure Bleue

Ecolodge op Nosy Be, paradijselijk eiland bij uitstek

L’Heure Bleue heeft een unieke ligging op Nosy Be, midden in een tropische tuin aan de prachtige Ambatoloaka baai van Madirokely beach. Bij de achterliggende vuurtoren heeft u 180° uitzicht heeft over de baai. Gelegen in het noordwesten van Madagascar is het kleine Nosy Be de meest bekende van de Malagasi eilanden. De landschappen van palmbossen, suikerrietplantages, ylang-ylang en bamboe zijn in volmaakte harmonie.

Luxe suites en authentieke bungalows

L’Heure Bleue heeft acht door Frederique Glainereau ontworpen luxe verblijven (65m2), met grote privé terrassen en een geweldig uitzicht over de baai. De kamers hebben een kingsize bed en een badkamer met dubbele wastafel en een grote walk-in douche. Dankzij de Ravinala daken en de hoge plafonds met ventilator blijft uw kamer heerlijk koel. Daarnaast zijn er 10 authentieke houten bungalows die zo goed als in het water staan, traditioneel gebouwd en comfortabel. Deze zijn eveneens uitgerust met ventilatoren.

Er is een volledig open restaurant met terras met uitzicht op de baai en op het zoetwaterzwembad, waar u van uw cocktail of van de heerlijkste maaltijden kunt genieten. De creatieve keuken is geïnspireerd door de smaken en specerijen uit het oosten van Madagascar. Hier worden uitsluitend verse en zoveel mogelijk lokale producten gebruikt, zoals makreel, kingfish, kreeften en garnalen, een ruime keuze aan tropisch fruit en biologische groenten.

Zeeschildpadden, walvissen en dolfijnen

Vergeet de tijd en ontspan in uw eigen tempo. Duik in het heerlijke water van de Indische Oceaan, of geniet van de twee grote zwembaden die L’Heure Bleue heeft; een zoetwater- en een zoutwaterzwembad. Ontspan van een ‘Bioaroma’ massage met etherische olieën. Of maak een van de vele excursies buiten de gebaande paden. Diepzeeduiken tussen zeeschildpadden, walvissen en dolfijnen, maar ook paardrijden, snorkelen, zeilen, quadrijden, u heeft een ruime keuze!

Tips & Tops van L’Heure Bleue:

  • De enige lodge op het eiland met het prestigieuze wereldwijd erkende Green Globe Label, dat hoge kwaliteit service en duurzaam beheer in een beschermde omgeving waarborgt
  • Een groot zoetwater- en een groot zoutwaterzwembad
  • Verfijnde keuken die gebruik maakt van verse lokale producten
  • Gratis WiFi
  • Vele activiteiten zoals het ontdekken van (de biodiversiteit van) het eiland, diepzeeduiken, snorkelen, vissen, zeilen, paardrijden, quadrijden

Rondreizen door Madagascar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top