Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Strandvakantie Madagascar

Prachtige strand op Madagascar

Dat Madagascar beschikt over een unieke flora en fauna was u waarschijnlijk al bekend. Maar wist u ook dat dit eiland ten oosten van Mozambique alles biedt wat strand- en watersportliefhebbers zich maar kunnen wensen? De vijfduizend kilometer lange kust telt vele paradijselijke palmstranden, baaien en lagunes. Die zijn zo mogelijk nog mooier op Sainte Marie, een eiland voor de noordoostkust van Madagascar dat tevens geldt als een van de beste plekken ter wereld voor walvisspotters. Elk jaar tussen juli en oktober passeren hier bultruggen op zoek naar een partner. U kunt dit adembenemende schouwspel gadeslaan vanuit een boot met ‘eco-gids’. Zo steunt u tegelijk de bescherming van de zeezoogdieren. De Nosy Be Archipel voor de noordwestkust biedt eveneens maagdelijke palmstranden maar ook een zeereservaat, een heus schildpaddeneiland en kilometers lange en onaangetaste koraalriffen. Met die bij Sainte Marie vormen ze een van ´s werelds mooiste duiklocaties. Waar wacht u nog op?

 

Rondreizen door Madagascar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Strandvakantie Madagascar

Anjajavy Hotel

Een exclusief hotel aan de noordwestkust van Madagascar

Tsarabanjina Lodge

Geniet van de Tsarabanjina lodge in alle rust en exclusiviteit, op een klein privé eiland

Tsara Komba Lodge

Exclusief strandhotel op eiland bij Nosy Komba

Princesse Bora Lodge

De Princesse Bora Lodge ligt op het Sainte-Marie Island en is een perfecte uitvalsbasis voor een walvisexpeditie

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top