Het Atlasgebergte

Een adembenemend mooi berglandschap, waar de dorpjes van de Berbers tegen de wand lijken geplakt
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Het Atlasgebergte

De Hoge Atlas met Toubkal en M'Goun

Het Atlasgebergte loopt door Noordelijk Afrika, van west naar oost door Marokko, Algerije en Tunesië. Het gebergte is onderverdeeld in verschillende delen. De Hoge Atlas is met het hoogste punt Toubkal (4.165m) een belangrijke trekpleister. De Toubkal is tevens de hoogste berg van Noordelijk Afrika. De Atlas is het leefgebied van de Berber bevolking. De akkertjes in de dalen en de kleine dorpjes die tegen de bergwand geplakt lijken te zijn, zijn een lust voor het oog. Een ander hoogtepunt is de top M’Goun (4.068 meter), landschappelijk heel anders dan het gebied rond de Toubkal.

Rondreizen door Marokko

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Het Atlasgebergte

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top