Marrakech

Marrakech is een van de koningssteden. Een heerlijke bestemming voor een citytrip, weekend weg of als hoogtepunt van uw rondreis door Marokko…
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Marrakech

De rode stad van Marokko

Marrakech, de ‘rode’ stad met haar vele terracottakleurige gebouwen en prachtige zonsondergang die de gebouwen een extra rode glans geeft. Marrakech is een stad om bij weg te dromen. De rijke cultuur van Marrakech ziet u terug in de Koutoubia-moskee, het Bahia en Badi-paleis, de graftomben van de Saadieres, de Menara-tuinen en de indrukwekkende Jardin Majorelle van Yves Saint Laurent. En wilt u uw garderobe aanvullen? Bezoek dan de wijk Gueliz met haar vele chique winkels. Uren kunt u doorbrengen op de vele souks (overdekte markten) met haar overvloed aan kleurrijke kleding en souvenirs. Het wereldberoemde marktplein, Jemaa el Fna, verandert ’s avonds in een openluchtrestaurant waar uw diner wordt opgeluisterd door slangenbezweerders en andere artiesten. Vroeger had dit plein een geheel andere aantrekkingskracht: na de publieke terechtstellingen werden de hoofden van de slachtoffers ten toon gesteld op palen. Gelukkig kunt u zonder zorgen gaan slapen, want overnachten in Marrakech is als een sprookje uit duizend-en-één-nacht.

Rondreizen door Marokko

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Marrakech

La Mamounia Marrakech

Een magische plek in stad van duizend-en-één-nacht

La Sultana Marrakech

Een onvergetelijk verblijf in de stad der dromen

Villa des Orangers

Villa des Orangers is een prachtige riad. Een oase van koelte, rust en luxe in de drukte van de bruisende medina.

INSPIRATIE VOOR Marrakech

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top