De lokale cultuur

Op het vasteland van Mozambique vindt u nog authentieke dorpjes, met kleurrijke markten en een vriendelijke bevolking
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

De lokale cultuur

Authentieke dorpjes en kleurrijke markten 

De boeiende cultuur van Mozambique is een mix van verschillende invloeden, van Afrikaans en Arabisch tot Portugese en Indiase invloeden. U vindt in Mozambique nog nederzettingen met typisch Portugese en Arabische gebouwen. In de restaturants kunt u genieten van heerlijke visgerechten met de zelfgemaakte piri piri. Op het platteland liggen kleine nederzettingen, het oorspronkelijke Afrika. Dorpjes met lemen & rieten huizen, kleine marktjes en vrouwen in kleurrijke gewaden. Wanneer u een selfdrive door Mozambique maakt, moet u zeker onderweg eens stoppen bij een marktje. De lokale bevolking is bijzonder vriendelijk en goedlachs.  Het vasteland wordt nog niet veel door toeristen wordt bezocht: u bent een welkome gast!  

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR De lokale cultuur

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top