Lugenda Wilderness Camp

Kleinschalig tentenkamp in een vrijwel onontdekt wildgebied

Lugenda Wilderness Camp

Comfortabel tented camp in één van Afrika’s laatste wildgebieden

Lugenda Wilderness Camp is gelegen in het Niassa Reserve tegen de Ngalongue Bergen, aan de oostelijke oever van de Lugenda rivier. Een afgezonderd bushcamp met modern comfort dat opgaat in een nog vrijwel onontdekt wildgebied.

De acht luxe tenten in Oost-Afrikaanse stijl zijn gebouwd op een verhoogd dek met een houten overkapping en een veranda met panoramisch uitzicht. De tenten zijn van alle gemakken voorzien zoals een en-suite badkamer met een Victoriaans diep bad, douche en plafondventilator. De tenten liggen in de verkoelende schaduw van enorme vijgenbomen; een trekpleister voor wilde olifanten in de vroege ochtend en de late namiddag.

In de comfortabele loungeruimte van het hoofdgebouw worden ontbijt, lunches en ‘high teas' geserveerd. In het restaurant wordt u ontvangen met de meest heerlijke dinner dishes. 's Avonds kijkt u vanuit de bar of op het panoramadek hoe de zon achter de bergen verdwijnt terwijl de nachtelijk bushgeluiden langzaam de lucht vullen.

Tips & tops van Lugenda Wilderness Camp:

  • Lodge in een nog vrijwel onontdekt wildgebied, beter bekend als "één van Afrika's laatste wildgebieden"
  • Met ruimte voor maar 16 gasten bent u verzekerd van privacy en persoonlijke service
  • Een verkoelend zwembad met ligbedden
  • Per gamedrive of te voet met gediplomeerde gidsen op zoek naar groot wild. Dit is de leefomgeving van olifanten, buffels, hartebeesten, elanden, zebra’s, impala's, gnoes, nijlpaarden, leeuwen, luipaarden, wrattenzwijnen en gevlekte hyena's
  • Een paradijs voor vogelliefhebbers; hier leven meer dan 370 vogelsoorten waaronder de zeldzame Angola pitta, Pels fishing owl en een overvloedige roofvogelbevolking

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top