Massinga Beach Lodge

Luxe om blootvoets van te genieten

Massinga Beach Lodge

Even weg van de bewoonde wereld

Massinga Beach Lodge ligt aan een eindeloos lange strook wit zandstrand, Massinga Beach. Een luxe paradijs in Mozambique om blootvoets te genieten, ver van alle drukte, ideaal voor honeymooners, duikers, vissers en gezinnen.

Er zijn 16 Ocean Front Deluxe kamers en 12 Ocean View kamers. De Ocean Front Deluxe kamers zijn het meest luxe met een deck met een privé zwembadje en een rijkelijk gevulde minibar, ook de Ocean View kamers zijn super luxe ingericht. Een extra lang kingsize bed met luxe beddengoed, een badkamer met vrijstaand bad en regendouche en apart toilet en 180º uitzicht op de oceaan is de standaard…

De bar op het strand en het zwembad aan de rand van de warme Indische Oceaan zorgen voor comfort en verkoeling. En wordt het u te warm tijdens een strandpicknick, dan zoekt u de schaduw op van de door de elementen uitgesleten rotsen.

Er is ontzettend veel te doen: picknicken op het strand, poolen in de beachbar, snorkelen, duiken, rots vissen, golfen en in het seizoen kunt u zelfs walvissen spotten.

Tips & Tops van Massinga Beach:

  • Restaurant met een menukaart om van te watertanden
  • Beachbar met de heerlijkste verkoelende dranken en cocktails
  • Strand bereikbaar per golfcart
  • Bar met satelliet TV
  • Lounge met satelliet TV
  • Zwembad en terras
  • Pool- en speelkamer
  • Alleen bereikbaar per 4X4; de lodge verzorgt de transfer vanaf de luchthaven

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top