African Monarch Lodges

Ontdek een verborgen natuurparadijs

African Monarch Lodges

Ontdek een verborgen natuurparadijs

African Monarch Lodges

Overweldigende natuur op droomlocatie

Gelegen in enkele van de meest ongerepte wildernisgebieden van Namibië bevinden zich de African Monarch Lodges. Bereid u voor op een verblijf waarbij u zich volledig één zult voelen met de overweldigende natuur om u heen. De lodges zijn stuk voor stuk uitzonderlijk mooi gelegen. Of het nu aan de oevers van de Kwando rivier, in het hart van natuurpark Bwabwata of aan een prachtige lagune is, u kiest hoe dan ook voor een droomlocatie met een uitzicht dat u niet snel zult vergeten. Neem een heerlijk bad terwijl u wegdroomt bij het panoramisch landschap dat zich voor uw ogen ontvouwt en bespreek de dag bij het knisperend kampvuur. Laat u betoveren door de pracht van dit waterrijke paradijs in Afrika.

Een van onze favorieten bij African Monarch Lodges die u zeker moet bezoeken is:

Kazile Island Lodge

Verblijf op een privé-eiland aan de oevers van de Kwando rivier in Kazile Island Lodge. Deze paradijselijke plek, de enige lodge gelegen in het Bwabwata National Park zelf, is enkel bereikbaar per boot. De tien tenten bieden een prachtig uitzicht over de Kwando rivier en de uitgestrekte uiterwaarden tussen het eiland en de welbekende Horseshoe Bend. Spot kuddes olifanten, buffels en met wat geluk zelfs de ongrijpbare Sitatunga antiloop tijdens de indrukwekkende activiteiten die u worden aangeboden.

Andere lodges van African Monarch Lodges zijn:

  • Nambwa Tented Lodge, gelegen aan de oevers van de Kwando rivier
  • Nambwa Lagoon Camp, ligt aan de lagunekant van Nambwa Island, in het hart van KAZA

Tips & Tops African Monarch Lodges:

  • Succesvolle samenwerking met lokale leiders om gezamenlijk gemeenschappen te creëren die volledig duurzaam functioneren. African Monarch Lodges neemt dorpelingen in dienst, leidt deze op en biedt financiële ondersteuning aan de lokale gemeenschappen
  • De visie van African Monarch Lodges is om het milieu en de mensen te beschermen en men werkt daarom nauw samen met het Wereld Natuurfonds
  • Alle uniek gelegen lodges bevinden zich in het hart van het Kavango Zambezi Trans Frontier Conservation Area (KAZA)
  • Laat u per boot, te voet of per voertuig meevoeren op het ritme van de Afrikaanse natuur

Rondreizen Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s African Monarch Lodges

African Monarch Lodges,Namibië,Babwata bad
African Monarch Lodges,Namibië,Babwata uitzicht
African Monarch Lodges,Namibië,Nambwa Lagoon Camp
African Monarch Lodges,Namibië,Nambwa Tented Camp tented suite
African Monarch Lodges,Namibië,Nambwa Tented Camp met olifanten
African Monarch Lodges,Namibië,Nambwa Tented Camp wandelbrug