Fish River Canyon Namibië

De Fish River Canyon is de op een na langste canyon ter wereld. In het zuiden van Namibie ligt in een ruig en ongerept…
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Fish River Canyon Namibië

De 2e grootste canyon ter wereld

In het zuiden van Namibie ligt in een ruig en ongerept landschap de Fish River Canyon. Onderweg naar de canyon rijdt u door een landschap met kokerbomen en grillige rotsformaties. De Fish River Canyon is de 2e grootste canyon ter wereld en een veilige plaats voor dieren als de zeldzame bergzebra en schuwe klipspringer. De Fish River Canyon kenmerkt zich door ruige kale bergen, diepe kloven en een aaneenschakeling van prachtig gekleurde rotsen. Het opzienbare ravijn is 160 kilometer lang, gemiddeld 500 meter diep en op sommige stukken tot 25 kilometer breed. De canyon is voor wandelaars een uitdagend gebied met een wild en een spectaculair landschap.

Rondreizen door Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Fish River Canyon Namibië

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top