Natural Selection

Ultieme natuurbeleving op toplocaties
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Natural Selection

Onvergetelijke en ongerepte wildernis

Laat de drukte van alledag achter u en reis af naar de comfortabele safarikampen en lodges van Natural Selection waar u verblijft in privéreservaten en uitgestrekte, ongetemde wildernis. Dieren vindt u er in overvloed en reizigers zijn er zeldzaam. Het gastvrije personeel heeft tot doel om u een unieke en onvergetelijke safari te bieden, de natuurlijke habitats van de wilde dieren te beschermen en de liefde voor ongerept Namibië aan u over te dragen. U bent niet langer toeschouwer, maar wordt onderdeel van uw omgeving.

Een van onze favoriete lodges is:

Shipwreck Lodge

Bent u op zoek naar een uniek verblijf op een spectaculaire locatie? Wij vonden voor u de verbluffende Shipwreck Lodge waar u verblijft in kamers die zijn gebouwd met de mysterieuze scheepswrakken aan het strand van de ruige Skeleton Coast in gedachten. Ontdek het prachtige landschap per quadbike of 4x4 voertuig, raak onder de indruk van de oude scheepswrakken aan de kust en geniet van een adembenemende zonsondergang vanuit de duinen. Zowel uw kamer als de lounge en het restaurant bieden sensationele uitzichten over het zand tot aan de Atlantische Oceaan.

Andere bijzondere Natural Selection verblijven zijn:

  • Hoanib Valley Camp, Skeleton Coast
  • Safarihoek, Etosha National Park
  • Safari House, Etosha Heights Private Reserve
  • Etosha Mountain Lodge
  • Kwessi Dunes,NamibRand Nature Reserve

Tips & Tops Natural Selection:

  • Met uw verblijf draagt u bij aan het steunen van de diverse natuurbehoud projecten
  • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel met gebruik van lokale en gerecyclede materialen bij de bouw, milieuvriendelijke afvalverwerking en energie zoals zonnepanelen
  • Maak onvergetelijke safari's onder begeleiding van gepassioneerde gidsen en leer meer over de natuur en diens bescherming
  • Combineer een verblijf in Namibië met één of meerdere droomoorden van Natural Selection in Botswana of Zuid-Afrika

 

Rondreizen door Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Natural Selection

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top