Zandduinen Sossusvlei Namibië

Een van de beroemdste bezienswaardigheden van Namibië zijn de zandduinen van Sossusvlei, in het enorme uitgestrekte Namib Naukluft Park….

Zandduinen Sossusvlei Namibië

De wereldberoemde zandduinen van Sossusvlei

Eén van de hoogtepunten van een bezoek aan Namibië is het enorme uitgestrekte Namib Naukluft Park. De Naukluft bergen zijn samen met de zandduinen bij Sossusvlei in één park ondergebracht, het Namib-Naukluftpark. Sossusvlei is het meest bekende deel van het park. Het is een duinpan, zelden gevuld met water. Het onwerkelijke woestijnlandschap van Sossusvlei herbergt de hoogste zandduinen, abrikooskleurig, ter wereld. Bij zonsopkomst kleurt het zachte licht de duinen en het zand dieprood en gezeten op de top van een duin is het uitzicht op de zandzee overweldigend. In deze bizarre omgeving kunt u een wandeling maken naar 'Deadvlei', een nabijgelegen duinpan waar dode bomen op een dunne zoutkorst een vreemd decor vormen.

De Sesriem Canyon

Nabij Sossusvlei ligt de kleine, maar indrukwekkende Sesriem Canyon. De Tsauchab rivier heeft hier een 30 meter diepe en 1 kilometer lange kloof uitgesleten.

Rondreizen door Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Zandduinen Sossusvlei Namibië 

Desert Whisper

Exclusief verblijf voor twee middenin de Namib woestijn

Wolwedans Dune Lodge

Wolwedans Dunes Lodge is een unieke accommodatie, een combinatie van luxe en spectaculaire natuur!

INSPIRATIE VOOR Zandduinen Sossusvlei Namibië

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top