Strandvakantie La Réunion

De bekendste badplaats aan de kust is het mondaine St. Gilles les Bains. Voor een ontspannen strandverblijf is de westkust van La Réunion het meest geschikt. Hier vindt u zandstranden, koraalriffen…

Strandvakantie La Réunion

Bijzondere strandvakantie Réunion

Voor een ontspannen strandverblijf is de westkust van La Réunion het meest geschikt. Hier vindt u zandstranden, koraalriffen, bars en restaurants. De belangrijkste badplaats van de westkust (en het hele eiland) is St. Gilles les Bains, met enkele comfortabele 4-ster hotels aan het strand.  In St. Lieu wordt veel aan surfen gedaan, ook bevinden zich aan de westkust de beste duiklokaties. 

Rondom het hele eiland loopt een mooie kustweg. De ruige oostkust wordt gedomineerd door zwarte vulkanische rotsen en zwarte kiezelstranden, overblijfselen van lavastromen die de zee hebben bereikt. De oostkust kent de meeste regenval van het eiland en er is vaak sprake van een zeer ruige zee. Naarmate u verder naar het zuiden rijdt komt u dichter bij de aktieve vulkaan Piton de la Fournaise. De kustweg is op een aantal plaatsen overstroomd door lava vanuit de vulkaan. Volgt u de kustweg verder in noordwestelijke richting dan bereikt u uiteindelijke Saint Pierre, waar de eerste witte zandstranden beginnen.

Rondreizen door Réunion

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Strandvakantie La Réunion

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top