Roho ya Selous

Luxueuze canvas tenten in het hart van Selous Game Reserve
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Roho ya Selous

DE JUISTE BALANS TUSSEN COMFORT EN AVONTUUR

Op nog geen uur vliegen van Dar es Salaam ligt Selous Game Reserve, het grootste wildpark van Afrika. Dit is Afrika op haar wildst! In het hart van Selous ligt het luxe tented camp Roho ya Selous. Een luipaard in de schaduw van een vijgenboom of het spotten van wildlife in de directe omgeving van het kamp tijdens een nachtelijke wandelsafari; geen dag zal hier hetzelfde zijn. Vanuit het kamp maakt u de mooiste game drives, bootsafari’s en wandelsafari’s, uiteraard onder begeleiding van deskundige gidsen.
En dat is nog niet alles, Roho ya Selous heeft de perfecte balans tussen avontuur en comfort. U slaapt in een van de acht luxueuze canvas tenten die alle een eigen plek hebben tussen de bomen voor volledige privacy. Op uw ruime, schaduwrijke veranda kunt u heerlijk bijkomen van de safari-activiteiten en genieten van de schitterende omgeving.

TIPS & TOPS ROHO YA SELOUS:

  • Roho ya Selous opende in augustus 2017 haar deuren
  • Naast de diverse safari’s kunt u ook vissen op basis van het ‘catch & release’ principe
  • Kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom, maar voor de wandelsafari’s geldt vanwege de veiligheid een leeftijd restrictie van 16 jaar
  • Iedere tent heeft een speciaal ‘evening breeze’ koelsysteem voor een aangename nachtrust
  • U bent hier in een van de minst bevolkte wildernissen van Afrika; safari’s op haar best!

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Roho ya Selous

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top