Singita Tanzania

Voor een uitzonderlijke safari-ervaring

Singita Tanzania

Een uitzonderlijke safari-ervaring

Verblijft u in één van de luxe lodges van Singita, dan kiest u voor sublieme gastvrijheid en een uitzonderlijke safari-ervaring. De lodges bevinden zich in uitgestrekte gebieden en prachtige reservaten die slechts beperkt reizigers en voertuigen toelaten waardoor u geniet van een buitengewone grote hoeveelheid aan wildlife. Daarnaast is Singita zeer betrokken bij natuurbeschermingsprojecten om wildpopulaties en flora te behouden en creëren zij economische onafhankelijkheid van lokale gemeenschappen rond de reservaten.

Graag vertellen wij u over één van onze favoriete lodges.

Serengeti House

Singita's Serengeti House is een gloednieuwe lodge, waar familie of vrienden in hun eigen Afrikaanse privé huis kunnen verblijven. Beleef een ongeëvenaarde safari vanaf het ligbed op het terras, een open 4x4, vanuit de lucht met een luchtballon of gewoon… te paard. Serengeti House ligt in de westelijke corridor van het indrukwekkende Serengeti National Park. Dit ingetogen luxe heiligdom biedt plaats aan acht gasten en is uitermate geschikt voor families of een groep vrienden. Alle suites zijn ingericht met eenvoudige klassieke meubels gecombineerd met gebleekt ruw hout. Een palet van wit, ebbenhout en ivoor levert dan weer het moderne maar typisch Afrikaanse gevoel. Geniet van het zicht op de waterput waar kuddes olifanten of antilopen vertoeven of eindeloze ontspanning op elk moment van de dag. Een safari te paard, galopperend naast een kudde zebra’s of gnoes of gewoon draven door de ongerepte natuur is een onvergetelijke ervaring. Na een dag van safari's kunt u de zonsondergang bewonderen vanaf het prachtige buitenbad terras. De perfecte plaats om de dag af te sluiten.

Andere Singita Lodges in Tanzania zijn:

 • Mara River Tented Lodge aan de oevers van de Mara rivier in de Lamai triangle
 • Faru Faru Lodge gelegen in Serengeti N.P.
 • Sabora Tented Camp in Grumeti, het Noorden van Serengeti N.P
 • Explore in de noordelijke Serengeti, Grumeti
 • Sasakwa Lodge in Grumeti Reserve

Tips & tops Singita:

 • Uitzonderlijke gastvrijheid
 • 15 Award winnende lodges en camps
 • Unieke safari belevingen in ongerepte gebieden en van hoogstaand niveau
 • Zeer luxueus ingerichte suites en tenten
 • Partner in diverse natuurbeschermingsprojecten en betrokken bij lokale community
 • Uitstekende keuken en dineren onder de sterren
 • Eco-vriendelijk met aandacht voor mens en dier

Combineer een safari door Tanzania met een strandverblijf aan de kust of op één van de eilanden Pemba, Mafia, Mnemba of Zanzibar.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Singita Tanzania

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top