Latitude 15˚

On-Afrikaanse boutiquehotel ervaring in Lusaka

Latitude 15˚

Eigenzinnig stijlvol boutiquehotel

Latitude 15˚ is ontworpen door de Zambiaanse architecten Tom Harvey en Gabriel Chishimba, clean, strak, modern en internationaal van stijl. Het interieur van het hotel is een showcase voor lokale kunst. Het hotel maakt onderdeel uit van het unieke Afrikaanse lifestyle merk The Latitude Hotels Group, wat betekent dat u een échte boutiquehotel ervaring te wachten staat. Maatwerk en persoonlijke aandacht staan voorop evenals een ontspannen sfeer. Ook het eten is hier buitengewoon. Het beste van Zambia gemengd met internationale ingrediënten voor ontbijt, lunch en diner. Verse lokale producten afkomstig van kleine boeren en boerderijen in de omgeving worden in het seizoensgebonden menu gecombineerd met de beste geïmporteerde delicatessen.

Tips & tops Latitude 15˚:

  • De artistieke ensuite kamers zijn voorzien van een kingsize tweepersoonsbed, een douche en bad en individuele klimaatbeheersing
  • Laat u in het sfeervolle restaurant verrassen door de wereldse gerechten en bijzondere wijnen
  • Een prachtige tuin met een riant zwembad
  • Latitude Hotels ziet haar relatie met de lokale economie als een symbiotische, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn vanzelfsprekend
  • Overal WiFi
  • Vermeld in de Condé Nast van maart 2015 met lovende recensie!

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top