John's Camp

Vijf authentieke Meru safaritenten in Mana Pools, weg van de gebaande paden

John's Camp

Vijf authentieke Meru safaritenten in Mana Pools, weg van de gebaande paden

John’s Camp

Safaritenten aan de Zambezi

Op de zuidelijke oever van de Zambezi rivier, in het altijd wildrijke Mana Pools National Park, is het exclusieve John’s Camp gesitueerd. Authentieke Meru safaritenten zijn diep weggestopt tussen weelderige vegetatie en grote mahonie en ebbenbomen, ver weg van de bewoonde wereld. Hier brengt u uw dagen door te midden van kuddes olifanten, buffels, koedoe, eland, waterbok, zebra, antilopen en een rijk vogelleven.

Wandelsafari’s, kanosafari’s en safari’s per 4x4 beloven u unieke wildlife encounters. En ’s nachts, na een heerlijke maaltijd onder de sterren, gaat het avontuur gewoon door. Alleen canvas scheidt u van de nachtelijke wildernis.

Tips & Tops John’s Camp:

  • Geopend van 14 april tot 30 november
  • Zeer exclusief en kleinschalig; maximaal tien gasten tegelijk in vijf canvas Meru tenten met badkamer (emmerdouche en toilet)
  • Mana Pools is door de ligging aan de rivier altijd rijk aan wilde dieren
  • Lunch kan verzorgd worden in de bush, een onvergetelijke ervaring om mee te maken
  • De service van de lodge en de kennis van de gidsen van John’s Camp zijn buitengewoon
  • Informeer naar een rondleiding door de National Park Headquarters, waarbij u de rangers tijdens een ontmoeting alles kunt vragen over hun werk in wild- en natuurbescherming
  • Kinderen vanaf 12 jaar welkom

Rondreizen Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!